Tietoa meistä

Taustaa minusta

Olen Paula Kuusipalo-Määttä ja asun Helsingissä, mutta syntyjäni olen Pohjois-Pohjanmaalta. Aikuistuneet poikamme ovat hiljattain lentäneet pesästä kauas pois. Tässä uudessa elämänvaiheessa olen opiskellut lisää ja perustanut yrityksen, Paulos Oy:n.

Työhistoriani

Ennen yrittäjäuraani olen työskennellyt VR-konsernissa innovaatiopäällikkönä ja kehittänyt innovaatiokyvykkyyttä ja innovaatioprosesseja. VR:llä olen luonut Ideat kehiin -toimintamallin, jossa perinteinen aloitetoiminta uudistettiin digitaaliseksi, vuorovaikutteiseksi ja aktiiviseksi innovaatioprosessin alkupääksi. Olen toiminut business HR:ssä ja johtoryhmän jäsenenä

VR-Kunnossapidossa (varikot ja konepajat). Toimin myös myynnin ja asiakaspalvelun johtotehtävissä.

Syyskuusta 2018 lähtien olen toiminut liikkeenjohdon valmentajana, konsulttina ja palvelumuotoilijana auttaen yrityksiä kehittämään johtajuutta, organisaatiokulttuuria, innovaatiokyvykkyyttä, innovaatioprosesseja, sekä palveluprosesseja.

Koulutus

Olen viimeistelemässä KTM-tutkintoa Lappeenrannan teknillisessä yliopistossa pääaineenani tietojohtaminen ja johtajuus. Pro Gradu –tutkielmani aihe on luottamuksen ja innovaation välinen suhde. Minulla on yliopisto-opintoja käyttäytymistieteistä, kuten psykologiasta ja sosiologiasta. Olen suorittanut 2-vuotisen flowknow® -valmennusmetodin coaching-koulutuksen.

Lisäksi minulla on seuravat tutkinnot; Bachelor of Arts in Social Sciences (BBA), International Business Administration, Marketing and Public Relations, Estonian Business School in Helsinki. Kandityöni aihe oli The role uf using in-house digital idea platform in organization´s knowledge management.